GAZİANTEP ARAPÇA KURSU

GAZİKENT ARAPÇA KURSU
Genel Arapça sizin günlük yaşamda yazılı ve sözlü Arapça pratiğinizin ve kendinizi ifade edebilme yeterliliğinizin artmasını sağlamaktadır. Başlangıç, Orta, İleri ve Mesleki düzeyler olmak üzere A1, A2, B1, B2 seviyesinde toplam 4 kurdan oluşur ve genel amaçlı Arapça öğrenmek isteyenlere yöneliktir.

Gazikent Arapça Kursu olarak biz de kursiyerlerimizin talepleri ışığında Genel ve Akademik olmak üzere iki farklı alanda dersler vermekteyiz.29 yılı aşkın bir süredir devam ettiğimiz eğitim yolculuğumuzda gerek Akademik ( İlahiyat Ön lisans, İmam hatip ve diğer alanlarda ), gerek Genel ( konuşma dersleri ile yoğunlaştırılmış) Pratik Arapça ve gerekse Din
( Tefsir, Hadis ve Kur-an ) dersleri ile kursiyerlerimizin eğitim alanındaki taleplerine cevap vermekteyiz.

Arapça öğrenmek mi istiyorsunuz? O halde Gaziantep'in ilk Arapça Kursu olan Gazikent Kursları ile tanışın!

En fazla 12 kişilik sınıflarda, Ana dili Arapça olan öğretmenlerimiz eşliğinde okuma, anlama, yazma ve konuşma derslerinden oluşan kur eğitimlerimiz sonunda, derslere %90 oranında katılım sağlayan ve kur sonu sınavında başarılı olan her öğrencimize katılım sertifikası vermekteyiz.

Gazikent Arapça Eğitimleri ile hala tanışmadınız mı ? Gazikent Arapça Kursu, eğitimlerinde daima `Kalıcı Eğitimi` ilke edinmiştir. Gazikent Arapça Kursu eğitimleri, özel ders ve grup dersi olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Kursumuzda özel ders ya da grup dersi fark etmeksizin kaliteli, hedeflerinize yönelik eğitim alırsınız.

Gaziantep ! Arapça öğrenmek için daha fazla bekleme!
Arapça kursumuz kısa süreliğine % 20 indirimli
Ana dili Arapça olan öğretmenlerden,kolay kavrama ve detaylı açıklamalarla zor gibi gözüken Arapçayı sevdiren bir yöntemle eğlenceli bir ders halinde öğretiyoruz!

Bilgi almak ve bizi yakından tanımak için 15 dakikanızı ayırın. Sizinle görüşmekten mutluluk duyarız. Gaziantep Üniversitesi’ nin tam karşısındayız.

HERKES ARAPÇA ÖĞRENEBİLİR, AMA BİZİMLE!..

Paylaş:
Blog Hakkında Yorumlarınız

Yorum Yapmak için sitemize üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorumlar

    Henüz Yorum Yapılmamış... İlk Yorumu Sen Yap


Üye GİRİŞ