GAZİKENT BİLGİSAYARLI ÖN MUHASEBE KURSU

GAZİKENT BİLGİSAYARLI ÖN MUHASEBE KURSU

GAZİKENT BİLGİSAYARLI ÖN MUHASEBE KURSU
Unutmayalım ki dünyayı para, parayı da muhasebe departmanları yönetir. İyi ve sistemli bir şekilde işleyen muhasebe için LKS GO PRO programı vazgeçilmez bir programdır. Kurumumuzda her ay eğitim programımız bulunmaktadır. Gazikent Eğitim Kurumlarında LKS GO PRO Ön Muhasebe Kursu kayıtları devam etmektedir.

Bilgisayarlı Ön Muhasebe kursumuzda Logo-Go programında Ön Muhasebe ve İleri Muhasebe eğitimini birlikte anlatıyoruz. Kursa katılan kursiyerlerimiz %100 uygulamalı eğitimimizle geçmektedir. Öğrencilerimiz kendi bilgisayarlarından sanal şirketler kurarak çalışma yapmaktadırlar.

Ön Muhasebe Eğitimini Bize Bırakın! Gaziantep'in En İyi Ön Muhasebe kursu ile mesleği eğitim Süreçlerinizi Hızlandırın. bu alanda Gücünüzü Arttırın!

Gaziantep,te 30 yıldır Mesleki Eğitimlerini sürdüren Gazikent Eğitim Kurumları bu süre zarfında gelişen teknoloji ile dahada güçlenerek Bilgisayarlı ön muhasebe kurslarını tam donanımlı 10 kişilik bilgisayarlı laboratuvarlarımızda vermektedir.

Gazikent Eğitim Kurumları bünyesinde bilgisayarlı ön muhasebe kurslarına katılarak yeni bir meslek sahibi olabilirsiniz. Kayıt yaptırmadan önce dersimize girebilir, öğrencilerin yüksek memnuniyetini ve hocamızın ne kadar mükemmel ders anlattığını gördükten sonra karar verebilirsiniz. % 100 memnuniyet ve öğrenme garantisi veriyoruz.Öğretmenlerimiz ders anlatan değil, ders öğreten kişilerdir.

-Ön Muhasebe hiçbir zaman iş hayatında önemini yitirmeyecek ender sektörlerdendir. Hangi sektörde çalışmak isterseniz isteyin muhasebe bilgisi size her zaman artı değer kazandıracaktır.

İşletme, iktisat, maliye... vb. bölümlerde okuyan veya mezun olan kişiler, sektörde yer alacak olan rakiplerini geride bırakmak ve bir adım öne geçmek için Gazikent Bilgisayarlı Ön Muhasebe kurslarına katılabilirler
Gazikent Ön Muhasebe Kursu ” Size ve işinize değer katar.İş arayan değil iş için aranan kişi olursunuz.”

Gazikent Eğitim Kurumları Milli eğitim Müdürlüğüne bağlı bir kurumdur.Bilgisayarlı ön muhasebe kursunu tamamlayan kursiyerlere MEB Onaylı Bilgisayarlı Ön Muhasebe Sertifika verilecektir.

Gazikent Eğitim Kurumları ailesi olarak uygun iş fırsatları, cv hazırlama, iş görüşmeleri, mülakatlar kursumuz tarafından takip edilmekte ve kursiyerlerimize destek sağlanmaktadır.

GAZİKENT EĞİTİM KURUMLARI ÖN MUHASEBE KURSU SİZE NE KAZANDIRIR ?

Kursiyerlerimiz Gazikent Eğitim Kurumları Bilgisayarlı Ön Muhasebe Kursunu alarak işletmelerin finansal açıdan şu anki durumlarının tespit edilmesi ve gelecekteki faaliyetlerinin planlanması için gereken bilgi ve raporların hazırlanmasını yapabileceklerdir. Maliyet, pazarlama, satış gibi temel departmanlara gerekli bilgi akışını sağlayabilir duruma geleceklerdir.

Bilgisayarlı Muhasebe Kursu; Bir meslek sahibi olmak isteyenler, muhasebe eğitimini almış-almamış, kendini muhasebe alanında geliştirmek isteyen herkes içindir.

Bilgi almak ve bizi yakından tanımak için 15 dakikanızı ayırın. Sizinle görüşmekten mutluluk duyarız.Gaziantep Üniversitesi’ nin tam karşısındayız.

Paylaş:
Blog Hakkında Yorumlarınız

Yorum Yapmak için sitemize üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorumlar

    Henüz Yorum Yapılmamış... İlk Yorumu Sen Yap


Üye GİRİŞ