GAZİANTEP DGS KURSU

GAZİANTEP DGS KURSU

Gaziantep Özel Gazikent Yargı Akademi, Gaziantep’in en eski özel eğitim kurumlarından biri olarak 30 yıllık bir tecrübeyle adaylara hizmet ediyor. Gaziantep ilinde DGS alanında önce ve lider kuruluş olan Gazikent Yargı Akademi’nin DGS kursu sayesinde lisans tamamlama hayallerinize artık çok daha yakınsınız. Özelleştirilmiş ve modüler hale getirilmiş ders içeriklerimizle DGS’de başarılı olmak ve hedeflediğiniz lisans bölümünü kazanmak çok kolay.

DGS Nedir, Kimler DGS’ye Katılabilir?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) her yıl yapılan bir sınavdır. Açık veya örgün öğretimle ön lisans programlarından mezun olan öğrencilerin lisans programlarına geçebilmesi için yapılır. Bu sınava mezun olabilecek durumdaki son sınıf öğrencileri ve mezunlar katılabilir. Bu şartları taşıyanlar dışındaki öğrenciler DGS’ye katılamazlar.

Açıköğretim Fakültesinde ön lisans tamamlayan öğrenciler, aynı fakülte içinde lisans tamamlamak istiyorlarsa yine DGS’ye girmek zorundadır.

Gaziantep’in üniversitelerinden mezun olan veya Gaziantep’te ikamet eden ön lisans öğrencilerinin DGS Kursu alanındaki bir numaralı tercihi olan Gazikent Yargı Akademi’nin eğitim danışmanları DGS konusunda tüm sorularınızı cevaplamaya hazırdır.

Sınav İçeriği Nedir, Kaç Soru Çıkıyor, Sınav Süresi Ne Kadar?

60 sayısal 60 sözel olmak üzere DGS’de 120 soru sorulmaktadır. Sorular ALES formatıyla benzerlik gösterir. Zorluk derecesi olarak ALES’ten daha kolay bir sınavdır. Bilgiye dayanmaz. Sözel ve sayısal yetenekleri ölçmeye dayanır. Okuduğunu anlama ve yorumlama, matematiksel problemleri akıl yürüterek çözebilme önemlidir.

Gaziantep Özel Gazikent Yargı Akademi DGS Kursu, Türkçe ve Matematik zümre başkanlarımız tarafından hazırlanan özel bir DGS programını takip etmekte ve başarı odaklı bir eğitim hizmeti sunmaktadır.

Paylaş:
Blog Hakkında Yorumlarınız

Yorum Yapmak için sitemize üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorumlar

    Henüz Yorum Yapılmamış... İlk Yorumu Sen Yap


Üye GİRİŞ