GAZİANTEP İNGİLİZCE KURSU

GAZİANTEP İNGİLİZCE KURSU

GAZİANTEP GENEL İNGİLİZCE KURSU

Gaziantep’in en eski dil kursunu bünyesinde barındıran Özel Gazikent Eğitim Kurumları, İngilizce eğitimi alanında da nitelikli ve kaliteli bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Gazikent Eğitim kurumları, 30 yıllık tecrübesi ve alanında bölgenin en deneyimli eğitim kadrosuyla yabancı dil öğrenmek isteyenlerin yanında. Gaziantep’te A1, A2, B1, B2, C1 ve C2 seviyelerinde İngilizce öğrenmek için doğru adres Gazikent Eğitim Kurumları.

İngilizce eğitimlerimiz neleri kapsıyor, şimdi gelin bunlardan söz edelim. Kursumuza kaydolan her öğrenciye kaynak ve doküman desteği sağlamaktayız. Derslerimiz özel dil sınıflarında, ses sitemi ve projeksiyon eşliğinde, etkileşimli bir öğrenme ortamında işlenmektedir. Böylece en kısa sürede eğitimlerimizden en yüksek verimi almanız hedeflenmektedir.

Derslerimiz sadece gramer üzerine değildir. İngilizcenin hayatın her alanında ihtiyacınız olduğunu düşünerek dört temel dil becerisinin tümünü kapsayacak yapısalcı ve modüler bir eğitim anlayışını benimsemekteyiz. Yani dinleme, konuşma, okuma ve yazma alanlarında senkronize bir eğitim vermekteyiz.

Gaziantep Özel Gazikent Eğitim Kurumlarında İngilizce öğrenmek çok kolay. Çünkü A1-A2 seviyesi için derslerimiz haftada iki gün yapılmakta ve eğitimlerimiz 16 hafta boyunca devam etmekte. Günde üç saat, haftada altı saat ders yapmaktayız. Böylece toplamda 96 saat ders işlemekteyiz.

B1-B2 seviyesi için de haftada iki gün, toplamda 16 hafta boyunca 96 saat süren bir eğitim programımız var. Bunun dışında eksiklerinizi telafi etmek için programınıza ekstra dersler ve etkinlikler eklenebilmektedir. İsterseniz bire bir VIP sınıf derslerinden yararlanabilir, isterseniz grup derslerine katılabilirsiniz. Programımızın en önemli özelliği sizin çalışma saatlerinize göre esnek bir planla hazırlanmasıdır.

Ülkemizin ve bölgemizin parlayan yıldızı olan Gaziantep’te iş dünyasının yabancı dil bilen personel ihtiyacı her geçen gün artmaktadır. İngilizce öğrenmek, iş bulma olasılığınızı artırırken kariyer planlarınızda önünüzü açacaktır.

Üniversitelerin İngilizce hazırlık bölümleri için yapılan İngilizce yeterlilik sınavlarına hazırlık kursumuz bulunmaktadır. Hazırlık sınıflarında okuyan öğrenciler içinse takviye edici programlarımız mevcuttur.

Büyüklerimiz bir dil bir insandır demişler. Kendini geliştirmek ve mesleğinde ilerlemek isteyenler için dil bilmek artık hayatın bir parçası. Büyüyen ekonomisi ve inanılmaz iş fırsatlarıyla Gaziantep dil bilenlere birçok fırsat sunuyor. Üniversitelerin tıp, mühendislik, turizm ve halkla ilişkiler gibi birçok alanında okuyan öğrencilerin dünyadaki gelişmeleri yakından takip edebilmeleri için İngilizce bilmeleri gerekir. Çünkü herkesin bildiği gibi İngilizce bir dünya dilidir. Bu dili bilen araştırmacılar akademik kariyerlerinde hızla yükselir, çalışmalarını tüm dünyaya duyurabilir. Master ve doktora seviyesinde kariyer planınızı yapıyorsanız köklü bir eğitim kurumundan, deneyimli hocalar eşliğinde TOEFL, IELTS, YÖKDİL ve YDS sınavlarına hazırlanmalısınız. Dikkatle tasarladığınız kariyer planınızı ciddi eğitim kurumlarından destek alarak gerçekleştirin.

İngiltere’deki sevdiklerinizin yanına aile birleşimi yoluyla gitmek istiyorsanız temel düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmanız gerekmektedir. Gaziantep Özel Gazikent Eğitim Kurumları size bu konuda da hizmet vermektedir.

Paylaş:
Blog Hakkında Yorumlarınız

Yorum Yapmak için sitemize üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorumlar

    Henüz Yorum Yapılmamış... İlk Yorumu Sen Yap


Üye GİRİŞ