İngilizceyi Öğrenmenin Zamanı Geldi

İngilizceyi Öğrenmenin Zamanı Geldi

Dünyanın ortak dili İngilizceyi en iyi şekilde öğrenmek için yeni ve etkili yöntemler tercih edilmektedir. Bu konuda profesyonel eğitimci kadrosuna sahip kurslar, kısa sürede bu dili öğretiyor. Akademik alanda, eğitim alanında ve diğer alanlarda İngilizcenizi ilerletmek için Gaziantep İngilizce kursu seçenekleri tercih edilebilir Kelime ezberleme, cümle kurma ve konuşma gibi konularda istediğiniz seviyeye ulaşabilirsiniz.

 Bu kategoride ilk aşamada kursiyer seviye tespit sınavına giriyor. Seviyeye uygun açılan sınıflarda, başarılı sonuç elde edilmesi açısından Gaziantep İngilizce kursu seviye tespit sınavı büyük önem taşıyor. İngilizcede A1, A2, B1, B2, C1 ve C2 seviyeleri bulunmaktadır. Sınıflar bu seviyelere uygun olacak şekilde açılmaktadır.

 İngilizce Başlangıç Seviyesi

 Bu dili hiç konuşamayanlar için açılan bu sınıflar, kelime ezberleme, temel cümle kurma, basit diyalog kurma gibi konularda eğitim görmektedir. Kursiyerin alışma seviyesi olan Gaziantep dil kursu başlangıç seviyesi, bir binanın temeline benzetilebilir. Gaziantep dil kursu programı sayesinde iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.

 Temel Seviye

 Başlangıç bölümünü geçen kursiyerler bir üst seviye olan elementary (temel) seviyesine yükselmektedir. Bu bölümde konular biraz daha gelişir. Temel seviye İngilizce kursu, diyaloglar biraz daha ayrıntılı hale gelir. Kelime dağarcığı gelişmeye devam eder. Cümle kalıpları, cümle kurmaya yardımcı temel konular, bu aşamanın konuları içerisindedir. Egzersiz, kelime ezberleme ve paragraf okuma konuları ön plana çıkar. Ayrıca gramer konularına da bu aşamada geçilmektedir. Temel İngilizce kursu, İngilizce öğrenmenin ilk önemli adımıdır.

 Orta Seviye

 Bu seviye, başlangıç ve temel seviyenin daha iyi bir noktaya gelmesini sağlayacaktır. Konuşma (speaking) ve (writing) yazma, Pre-intermediate yani orta seviyenin en önemli konusudur. Bu aşamada öğrencinin öz güveni artırılmaktadır. Sınıf içi diyaloglara katılma, konuşma, sohbet etme ve cevap verme gibi konularda öğrenciye öz güven aşılanmaktadır. Bu aşama akademik seviyeye geçiş için oluşturulmuştur. Kursiyer günlük konuşma dili ve basit kelimelerin yanı sıra soyut ve akademik kelimeleri de öğrenmeye başlar.

 Orta seviyeyi başarılı bir şekilde geçen öğrenciler, ileri seviye dersleri alabilir. Gramer eğitimi bu aşamada bitmesi gerekir. Makale, roman ve hikaye okuma konularına ağırlık verilmektedir. Bu aşamada öğrenci kolaylıkla sohbet edebilmektedir.

 İleri Seviye

 Adından da anlaşılacağı gibi bu aşamadan sonra kursiyer İngilizce konusunda uzmanlaşıyor. Bu aşamaya gelen öğrenciler dil konularını bitirmiş olmalıdır. Gaziantep yds kursu ileri seviye aşamasına geçmek için, gramer konuları, paragraf okuma ve anlama, kelime ezberleme ve yazma gibi konuların tam anlamıyla bitmiş olması gerekir. Upperıntermediate-advanced (ileri) seviye, akademik anlamda kariyer sahibi olmanızı sağlayacaktır. İş dünyasında ileri seviye İngilizce, ‘iş bulmanızı sağlayacak’ en önemli konudur. Gaziantep yds kursu, IELTS ve TOEFL dil sınavları için bu aşamadaki dersleri almanız gerekir.

Paylaş:
Blog Hakkında Yorumlarınız

Yorum Yapmak için sitemize üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorumlar

    Henüz Yorum Yapılmamış... İlk Yorumu Sen Yap


Üye GİRİŞ